Güçlü Mobilya Vivense markası ile Konya Mobilyacılar Sitesi'nde hizmete girdi

Güçlü Mobilya Vivense markası ile Konya Mobilyacılar Sitesi'nde hizmete girdi

Konya’da kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturan Güçlü Mobilya, internet satışı ile sektörde öncü olan VİVENSE markasının 4. şubesini Mobilyacılar Sitesi'nde hizmete açtı

Türkiye’de binin üzerinde üreticisi, seçilmiş 100 bine yaklaşan ürün sayısı, 108 showroom ve 110 bin metrekarelik operasyon merkezleriyle hizmet veren Vivense mağazası 4. Şubesini Konya’da Güçlü Mobilya ile Mobilyacılar Sitesi'de açıldı.

İnternet satışı ile sektörde öncü olan VİVENSE markası Konya’da 4. Şubesini Mobilyacılar sitesine açtı.

ves-0358.jpg

Her geçen gün yeni bir marka ile büyümeye devam eden Güçlü Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Melih Güçlü, “Güçlü Mobilya olarak büyümeye devam ediyoruz. Kaliteli ürünlerle Konya’yı buluşturmak bizim için önemli. Daha da önemlisi ise her yeni mağazamız yeni istihdam demek biz Konya’ya katma değer kazandırmayı her şeyin üzerinde görüyoruz” diye konuştu.

konya-guclumobilya-vivense.jpg

Açılışa Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Vivense CEO’su Ahmet Can Balkal ve çok sayıda misafir katıldı.

ves-0244.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, açılışta yaptığı konuşmada, "Türkiye genelinde kalitesi ve marka bilinirliği ile kendinden çokça söz ettiren Vivense markasının yine Konya’da sektöründe eski ve tecrübeli firmalarından olan Güçlü Mobilya ile çıktıkları yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.

konya-guclu-mobilya-vivense.jpg

Vivense Mağazası, 100 bine yakın ürün çeşidiyle Konya Mobilyacılar Sitesinde müşterilerini bekliyor.

ves-0370.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler